White Strips
Tandblekningsremsor

Vita tänder är något som vi alla vill ha och ett vackert vitt leende kan höja självförtroendet på många sätt. Det gäller dock att välja rätt tandblekning strips som ger dig precis det resultatet du vill ha. Man ska trots allt inte underskatta antalet tandblekningsprodukter som finns. Något som också gör att man faktiskt har ett stort urval av olika alternativ. Man kan på det sättet hitta det alternativet som bäst passar för en själv.
För de allra flesta är dock tandblekning strips ett riktigt bra alternativ. Det är remsor som gör tänderna vitare. Något som också minskar risken att du låter dem sitta i alltför länge. Samtidigt som de inte heller har samma enorma inverkan som andra tandblekningsprodukter kan ha. Något som du faktiskt kan använda dig av hemma. Vilket gör det enklare och smidigare att bleka tänderna när det passar dig.

Topp 3 produkter för white strips & tandblekningsremsor:

1. Dentaworks – “Bäst i test”

399kr

✅ EU-Godkänd & Peroxid-fri
Det bäsat alternativet för en tandblekning hemma är tandblekningspennan från Dentaworks.
Detta är en metod om har blivit allt mer träffsäker, även om man i regel får bättre resultat med ett tandblekningskitt – är pennan väldigt mycket enklare att använda.
Med pennan kommer du åt överallt & du penslar ca 1-2 gånger om dagen (för bästa resultat). Nyansskillnader träder i kraft redan efter några dagar.

2. Dentway “Starter kit”

495kr

✅ EU-Godkänd & Peroxid-fri
Att tandblekningar kan skilja sig åt är inte särskilt konstigt – innehåll och tillvägagångsätt kan ju leda till varierade resultat.
Däremot, räknade jag verkligen inte med att resultaten skulle vara så här påtagliga.
Efter testet kunde vi enkelt konstatera att Starter kittet från Dentway gav flest nyansskillnader – till det billigaste priset.

3. Beconfident – Dual Boost X2 Kit

499kr

✅ EU-Godkänd & Peroxid-fri
På plats tre finner vi Dual Boost X2 Kit från Beconfident. Detta är en kraftfull gel som helt klart ger tillfredställande resultat.
Nyansskillnader efter ca 2 veckors användning, vilket är godkänt.
Denna blekning kallas oftast för en “avancerad tandblekning” då det ingår ett flertal steg i själva processen.

Tandblekning strips bäst i test


Att hitta de bästa tandblekning strips som också är bäst i test är inte alltid helt enkelt. För det finns stora skillnader som påverkar vilka som passar för just dig. Alla har vi olika behov och därför är det också viktigt att välja ut de som verkligen ger dig de tänderna du vill ha. Vilket i sin tur också kan ge dig självförtroendet att börja le igen. För vita tänder kan verkligen göra en stor skillnad och ge dig möjligheten att känna hur självförtroendet växer.


Därför är det viktigt att jämföra tandbleknings strips bäst i test då det finns gott om alternativ att välja mellan. De kan också passa för olika typer av missfärgningar och även ha olika grader av tandblekning. En del bleker mer än andra och ska därmed väljas av den som behöver mer eller mindre tandblekning. För man ska alltid välja ut det bästa alternativet.


När man tittar på ett bäst i test för tandblekning strips kan man se vilka alternativ som finns. Hur de påverkar en själv och vad som trots allt kan vara det bästa alternativet. Du kommer att kunna få vitare tänder men det gäller också att välja ut de som ger dig den tandblekningen du behöver.


Billiga tandbleknings strips


Billiga tandbleknings strips finns det gott om. Dock är det självklart inte alla som är lika bra men många kan vara minst lika effektiva som de dyrare alternativen. Du får helt enkelt utgå ifrån vad andra tyckt om produkten och vad tillverkaren själv säger. På det sättet kan du bilda dig en uppfattning om vilka billiga tandbleknings strips som passar just dig.


Du kommer trots allt att få vitare tänder oavsett. Det finns inte heller några faror med att använda billiga tandbleknings strips. I Sverige är det en reglerad marknad och det innebär att det finns vissa riktlinjer som ska följas. Du kommer därmed alltid att kunna känna dig säker på att du har billiga tandbleknings strips som passar dina behov och som är säkra. För det är sådant man alltid ska tänka på när man ska välja mellan olika tandblekningsprodukter. Man vill nämligen använda säkra och trygga alternativ.